Skijakker united
Northface og mange andre mærker

North Face Jakker November 11, 2013

Idag gik tøserne og jeg ned i butikkerne for at kigge efter north face jakker. Vi gik rundt i et indkøbscenter og fandt nogle ret fede nogle, men synes de var lidt dyre og havde egentlig også hørt at de skulle være billigere på nettet, så vi prøvede bare de forskellige på og så hvilke modeller vi kunne lide og hvilken størrelse der passede til os. Alt i alt en god dag i shoppingcenteret, masser af hygge og tøsesnak.

Da jeg så kommer hjem kigger jeg lidt rundt på nettet og finder en side der passer godt med de jakker jeg fandt i centeret. Herinde er den i øvrigt http://www.skisalg.dk/north-face-m-20. De havde mange af de jakker jeg kunne lide nede i shopping centeret og jeg fandt også den jeg allerbedst kunne lide. Rigtig nok som vi havde hørt var der en okay pris at spare på nettet og nu havde vi jo allerede tjekket dem ud nede i byen og fundet ud af hvilkeder så godt ud og hvilken størrelse vi skulle bruge. Så nu var det bare at bestille det hjem!

Dagene går og jeg venter bare på at jeg kan få min jakke med posten. Glæder mig så meget, næsten ligeså meget som at vente på at kunne åbne mine julegaver til jul, næsten.
Endelig kommer den bedste north face JAKKE ind af døren! Dejlig flot og passer perfekt til mig. Glæder mig til at jeg skal vise den frem til tøserne. De andre har nemlig også købt nogle nye jakker, tror bestemt min er den flotteste.

Tøserne og jeg tager en hyggedag nede i byen og vi har alle vores fine nye jakker med. Så vidt jeg kan se har jeg helt sikkert den flotteste jakke, men det er bare min mening. Ser også ud som om de andre tøser synes min er pæn. Det er en rigtig dejlig følelse. Det er i øvrigt over halvdelen af os der har købt north face jakker.

Det var en rigtig god oplevelse og jeg er glad for mit købt hos skisalg north face jakker. De fortår sig på hvad jeg vil have.


Categories: Uncategorized
  1. Mr WordPress says:

    Hi, this is a comment.
    To delete a comment, just log in and view the post's comments. There you will have the option to edit or delete them.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>